2022-01-12 MK

Vi öppnar våra gemensamhetslokaler
Under stor del av Coronapandemin har vi haft våra LH-lokler stängda för uthyrning. Detta var ett beslut som togs centralt. Senare har lokalerna öppnats igen men det förutsätter att vi alla är försiktiga och följer de råd och restriktioner som kommer från Folkhälsomyndigheten. 

Språkcafé och träffar med pensionärsklubben
Vi har ännu inte återupptagit dessa verksamheter. 

Grannsamverkan
Vi jobbar aktivt, tillsammans med berörda hyresvärdar, för att få igång grannsamverkan i våra bostadsområden. De områden som f n har startat grannsamverkan är Sätuna Norra, Lindvägen, Märstadal, Pilsbo, Buregatan, Magne-/Ymergatan, Centrala Valsta, Steningehöjden, Granit&Glimmer, Väringavägen och Viggeby. 
Är du intresserad av att starta upp grannsamverkan där du bor, eller om du vill ingå i en redan uppstartad grupp - så är du välkommen att höra av dig via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Medlemsförmåner
Som medlem kan du ta del av ett antal förmåner hos företag i kommunen - Spett Shawermaspecialisten, Restaurang  Kopparkitteln, Café Myntet/The Coin, Indian Paradise, Wenngarns Bageri,  Märsta Hälsobutik, Märsta Veterinärpraktik, Joes Imperium och Festspecialisten. Utförligare information hittar du under fliken medlemmar/medlemsförmåner.